Australië, Indonesië, China & Canada

1: Australië

Australië is een hele populaire vakantiebestemming voor het maken van verre reizen. Dit komt niet alleen door het over het algemeen zachte klimaat van Australië, maar ook zeker omdat de natuur van het land werkelijk prachtig is. Australië heeft niet alleen diverse prachtige stranden, maar ook hoge bergen, stille woestijnen en eeuwenoude regenwouden. Je kunt de natuur van Australië ontdekken door hier doorheen te wandelen, maar ook door fietstochten te maken. En wil je zo veel mogelijk van het land zien in de korte tijd die je in Australië hebt? Dan huur je een 4×4 om door het land te rijden. Met deze auto kun je vrijwel alle natuurgebieden van het land betreden, aangezien een 4×4 gemakkelijk over iedere ondergrond kan rijden.

Overigens heeft Australië niet alleen prachtige natuurgebieden, maar ook diverse geweldige steden. Denk hierbij aan Sydney, maar ook aan Melbourne, Brisbane en Perth. De dorpjes die tussen de grotere steden in liggen, zijn overigens ook de moeite waard om te bezoeken. Hier maak je namelijk kennis met de vriendelijke locals, die je graag meer vertellen over hun land.

Afbeeldingsresultaat voor australie landschap

2: Indonesië

Indonesië is een land dat uit 17.000 kleinere eilanden bestaat. Het is de grootste eilandstaat ter wereld en alleen daarom al de moeite waard om te bezoeken tijdens een verre reis. Ga je naar Indonesië, dan heb je gegarandeerd prachtig weer tijdens jouw rondreis. Ook kun je de mooiste toeristische highlights bezoeken en bewonderen, waaronder de tempel Borobodur, de vulkaan Bromo en de Gili-eilanden.

Veel mensen gaan naar Bali tijdens hun lange reis in Indonesië, maar Indonesië heeft veel meer te bieden dan deze bekende vakantiebestemming. Zo kun je ook naar Java, Lombok, Borneo en Flores. Dit zijn de wat meer onbekende eilanden, waar minder toeristen te vinden zijn dan op Bali. Vind je het prettig om wat minder toeristen tegen te komen tijdens jouw verre reis, dan raden wij je aan om een of meerdere van deze vakantiebestemmingen te bezoeken.

Gerelateerde afbeelding

3: China

Veel mensen denken bij China aan de drukke, voornamelijk industriële steden in het land, maar China heeft veel meer te bieden dan drukte, industrie en luchtvervuiling. Het land kent namelijk ook prachtige natuurgebieden, waar je de mooiste natuurverschijnselen tegenkomt. Maak je een rondreis door China, dan raden wij je zeker aan om naar The Canola Flower Fields of Luoping (een groot bloemenveld), The Stairway to Heaven’s Door (een beroemde autoweg op een berg) en Maijishan Grottoes (eeuwenoude grotten) te gaan. Verder kent China prachtige natuurgebieden, waar je met de auto, met de fiets, met een boot of te voet doorheen kunt gaan. Wij raden je aan om een gids mee te nemen, want een gids kan je alles vertellen over de natuurgebieden van China. Hierdoor leer je nog meer van het land.

Gerelateerde afbeelding

4: Canada

Er zijn nu nog niet zo veel mensen die naar Canada gaan voor een verre reis, maar wij verwachten dat hier snel verandering in komt. Canada wordt namelijk steeds meer gezien als de ultieme vakantiebestemming voor de wereldreiziger en dit is niet voor niets. Het klimaat van het land is aangenaam (als je in de juiste periode reist), de mensen zijn ontzettend vriendelijk en de natuur van Canada is simpelweg prachtig. Dit maakt het land vooral geschikt voor mensen die het heerlijk vinden om naar een natuurlijke vakantiebestemming te gaan, om hier lekker te fietsen of te wandelen. Als je echt tot rust wil komen in de weidse natuur, is het boeken van een vakantie naar Canada zeker een aanrader.

Tot slot heeft Canada ook diverse grote steden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. De grootste en meteen ook interessantste steden voor toeristen zijn Toronto, Montreal, Calgary, Ottowa en Edmonton. Zeker de steden Toronto en Montreal zijn de moeite waard om eens te bezoeken.

Afbeeldingsresultaat voor canada bezienswaardigheden

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s